Koffiecups espresso - Mex-Eco extra donker

De koffiecups espresso - Mex-Eco Extra Donker zijn een krachtige blend van biologische koffie uit Ethiopië, Honduras en Peru. Hierbij zorgen de bonen uit Honduras voor intensiteit en kracht. De koffiebonen afkomstig uit de drie verschillende landen zorgen samen voor een prachtige espresso met een zoet en kruidig karakter. 

Krachtige espresso
- Smaakprofiel: zoet en kruidig
- Intensiteit: 4/5
- Oorsprong: Ethiopië, Honduras, Peru

Peeze koffiecups, uniek in vele opzichten
- 100% slow roasted arabica: de beste smaak uit elke boon
- 100% zuurstofdicht: de koffie blijft heerlijk vers
- 100% biobased cup: gemaakt van natuurlijke materialen
- 100% industrial compostable:  mag na gebruik bij het groenafval
- 100% duurzaam gecertificeerd
- Nespresso®* compatible
Lees meer over de capsules of bekijk de veel gestelde vragen.
* Dit merk is eigendom van derden, die geen enkele relatie met Koffiebranderij Peeze hebben.

Bestel 12 doosjes en bespaar 10%!
Vanaf een bestelling van 12 doosjes koffiecups van dezelfde smaak en bespaar je 10%. Deze korting wordt automatische verrekend in de winkelwagen. Neem ook eens een kijkje in de Peeze Koffiewinkel, tegenover onze branderij. Hier vind je al onze koffie, thee en koffieapparatuur.

Prijs vanaf:
€ 3,50
-
+

Specificaties

Inhoud 10 capsules á 5,5gr
Intensiteit 4

De voordelen van Peeze

  • Smaakvolle melanges door kennis en ervaring
  • We staan voor duurzaamheid in de keten
  • Al onze koffie wordt CO2-neutraal geproduceerd
  • Door het drinken van onze koffie en thee draagt u direct bij aan de projecten van de Peeze Foundation

Wij zijn benieuwd naar uw bevindingen

Laat ons weten wat u vindt!

U beoordeelt: Koffiecups espresso - Mex-Eco extra donker

Klantbeoordelingen

(h)eerlijke koffie!

Goede intense smaak, kan ik iedereen aanraden Beoordeeld door: Hidde, 4 mei 2017

eerlijk en heerlijk

Lekkere koffie Beoordeeld door: marion, 12 maart 2017

Heerlijke espresso!

Heerlijk en smaakvol. Zacht en pittig tegelijk. Beoordeeld door: Erika, 6 oktober 2016